Aquest divendres a les 20:30h Lídia Pujol, acompanyada del guitarrista Guillermo Rizzotto, inaugurarà el Festival En Veu Alta (EVA) a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb el recital, ‘Farem la revolució i la tornarem a fer’, amb cançons compromeses que cerquen la veritat a cada detall.

El festival, que tindrà lloc del 8 al 17 de juny en disset municipis del Penedès, arrencarà aquest cap de setmana a la capital del cava, on durant tres dies es programaran una desena d’espectacles de narració i tradició oral.

A banda del concert inaugural a càrrec de Lídia Pujol, avui divendres tindrà lloc “Peccatum”, un espectacle de rondalles de contingut picant amb Toni Gomila i Catalina Florit. Dissabte a les dotze del migdia el jardí de Cal Calixtus obrirà les seves portes per acollir una de les sessions de “L’EVA354”, en què persones de forma voluntària llegiran tota mena de lectures, ja sigui propis o aliens. Per a la tarda s’ha programat l’espectacle infantil “Benvenuto alla Pizzeria Allegretto” i l’activitat “A tres bandes”, on els assistents, dividits en tres grups, seran guiats fins a un raconet de Sant Sadurní per poder escoltar una veu narrativa diferent a cada un dels espais. Al vespre, el cementiri agafarà tot el protagonisme, amb la participació de sis artistes que oferiran espectacles delicats i alhora provocadors.

Diumenge al matí la plaça de l’Ajuntament acollirà una exhibició de glosa i a la tarda l’espectacle infantil “La República dels contes”. A les deu del vespre, es podrà gaudir d’un dels caps de cartell del festival: Alberto Sant Juan, que portarà a la capella de l’Índex “Autorretrao de un joven capitalista español”, un text de radiosa actualitat política i social en què l’actor mostra la seva visió, sempre crítica, de la situació del país.

Alberto San Juan presentarà el monòleg “Autorretrato de un joven capitalista español”, diumenge a les deu del vespre a la Capella de l’Índex.

FER UN COMENTARI