Un FC Vilafranca incommensurable, que venia de perdre sorprenentment al camp del cuer fa dues setmanes, s’ha imposat aquest diumenge 2-3 al camp del líder, el Peralada, en un partit que ha arribat a dominar per 0-3 i que ha acabat propiciant un canvi en el lideratge del grup 5è de Tercera Divisió de futbol. Els vilafranquins, amb aquesta important victòria, consoliden el seu tercer lloc provisional, a tres punts del Peralada i a cinc del nou líder, l’Olot, amb qui el degà penedesenc s’enfrontarà d’aquí dues jornades, en camp vilafranquí.

Els homes d’Ivan Moreno han vist porteria per primera vegada ja al minut 11 mitjançant Aday, que en aquesta 15a jornada ha anotat el seu setè gol a la lliga. Els altres dos gols han arribat en el segon temps, obra del defensa Castillo al minut 49 i de Jordi Oribe deu minuts més tard. Els locals només han pogut maquillar el resultat en el quart d’hora final. De nou enfrontaments jugats entre Peralada i Vilafranca al llarg de la història en camp empordanès, aquest és tot just el segon que guanya el Vilafranca; els altres set, tot van ser derrotes.