La tretzena edició del cicle Sonaprop de Llorenç del Penedès arrencarà diumenge vinent i ho farà amb una novetat: després d’anys celebrant-se en espais alternatius, enguany els concerts tornaran a fer-se al local d’El Centre, recentment rehabilitat.

El Sonaprop programarà tres concerts els últims tres diumenges de març. El primer serà el dia 15, amb el músic xativenc Feliu Ventura que presentarà “Convocatòria”, un nou recull de cançons pròpies. El diumenge 22 de març serà el torn del duet Jo Jet i Maria Ribot acompanyats per Josep Cordobés a la bateria, plegats estrenaran “Sant Llorenç”, el seu tercer disc presentat fa només unes setmanes. Finalment, el 29 de març el cicle clourà amb el concert de Ginestà, flamants guanyadors del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor 2019. Els de Sant Andreu del Palomar oferiran els temes del seu segon disc.

El cicle Sonaprop està organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès i amb cada concert s’hi maridarà un vi o un cava de la DO Penedès. Les entrades ja es poden comprar a través de la web www.sonaprop.ppcc.cat  o bé directament a la taquilla.

FER UN COMENTARI