La Festa de la Bicicleta del Vendrell celebra 75 anys

0
1154

Dimarts al migdia, quan tot just faltaven 75 dies per a la seva celebració, el diumenge 28 de maig, es va presentar la 75a Festa de la Bicicleta, una festa tradicional que se celebra al Vendrell des de l’any 1942.

La idea general és recuperar elements que han estat part de la festa al llarg de la seva història i que, en properes setmanes, s0aniran anunciant. El que ja s’han avançat són alguns dels actes previs, com la pedalada nocturna del divendres 26 de maig, i diverses activitats organitzades pel Clu Open Natura el dissabte 27 de maig, com proves de resistència, un taller de bike trial i un campionat escolar de patins. D’altra banda, es recuperararn curses que s’havien organitzat anys enrere com la carrera de la safata, la carrera de la lentitud i la carrera amb la bicicleta a l’espatlla.

Per al diumenge, hi ha haurà premi per a les sis millors carrosses, als tres grups més divertits i originals, al grup escolar més nombrós, al grup més nombrós que no sigui escolar, al grup que vingui de més lluny, a la bicicleta més original i a la més ben guarnida. també seran guardonats el ciclista de més edta, el de menys edat, la família que participi de forma més nombrosa i la parella més elegant.

Una altra de les novetats és el muntatge d’una exposició virtual de fotografies dels 75 anys de la festa, per a la qual es demanda la participació de tothom que tingui imatges des de l’inici de la festa fins a l’actualitat, que es poden penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #75festabicicleta o portar-les a la regidoria de Cultura.

Per formar part de la comissió de voluntaris i viure la festa des de dins, cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura i Festes i apuntar-se com a col·laborador al telèfon 977 66 56 84, al correu electrònic a festes@elvendrell.net o, presencialment, a la Regidoria de Cultura i Festes.

FER UN COMENTARI