Fibra Penedès farà arribar la fibra òptica als polígons del Garraf a través de la C-15

0
2822

L’empresa Fibra Penedès està desplegant durant aquest mes de sembre –i seguirà durant el gener– la fibra òptica als polígons industrials Torrent de Santa Magdalena i C-32, als termes de Vilanova i Sant Pere de Ribes. A partir del gener, més de 150 empreses podran beneficiar-se de la infraestructura en les dues zones industrials adjacents.

fibraoptica

Després de la jornades organitzades per la Fundació Pro Penedès en què es van posar sobre la taula les diferents problemàtiques que afronten els polígons industrials del Penedès-Garraf, el director de Fibra Penedès, Jordi Bastardas, va saber que en aquesta zona “hi ha moltes empreses, hi ha demanda i les connexions d’ADSL són nefastes”. Després que a l’estiu la Generalitat tirés per fi la fibra òptica per sota la carretera C-15, tal com des que es va construir es va planificar, Fibra Penedès serà el primer operador provat en aprofitar-la. Ara mateix es troba en procés d’estendre quatre quilòmetres de cablejat entre els dos polígons adjacents.

“Pel mateix preu que ara entrem deu megues per ràdio (125 euros al mes), entregarem un giga de baixada i 200 megues de pujada, és a dir, multipliquem per cent la velocitat de connexió a internet, i a més serà més estable”, ha dit Bastardas.

Actualment, Fibra Penedès ja dóna cobertura a les Cabanyes, la Granada, Santa Fe, els polígons de Vilafranca, Olèrdola, Avinyonet i Sant Cugat.

FER UN COMENTARI