Finalment no hi haurà els dos escenaris diferents per a concerts de Festa Major del Vendrell

0
711
Cercolets del Vendrell (foto: L'Embarcada).

La Festa Major del Vendrell serà confinada i adaptada a les circumstàncies actuals, on el paper de la ràdio i la televisió del Vendrell serà clau per portar el seu esperit a tots els vendrellencs i les vendrellenques. Com s’ha explicat, tots els actes presencials seran amb inscripció prèvia, a l’app “FM 2020”, i els cossos de seguretat vetllaran pel compliment estricte de les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries. Les reserva de places també es podrà fer de forma presencial al vestíbul de l’Escola de Música Pau Casals, fins al 24 de juliol, d’11 del matí a 14 del migdia

La imatge de la Festa Major del Vendrell 2020 ha estat a càrrec de Mariona Llasat i el pregó el farà el doctor Josep Maria Vendrell. Els portants d’honor de Santa Anna 2020 seran Àngels Santacana, Joan Fontana, Tomàs Trillas i Valentí Carné.

Entre els actes programats, a banda de l’ofici a Santa Anna, els versos dels Diables i la plantada i encesa de bèsties ja anunciada pel 27 de juliol, hi ha la tronada i repic de campanes del dia de Sant Jaume; i les matinades per Santa Anna i Santa Anneta. Finalment, no hi haurà els dos escenaris amb actes paral·lels, com s’havia anunciat, sinó que es passaran per TV EL Vendrell un concert d’havaneres amb Les Anxovetes i el Ball dels Malcasats (Dia del Gos) i el concert de la cantautora Mariana També (Dia de Santa Anneta).

FER UN COMENTARI