La fira Conte va! Va de contes, de Vilanova, compleix cinc anys

0
2393

L’Associació pel Foment de la literatura Infantil Judit Sendra organitza el dissabte 13 de maig a Vilanova la cinquena edició de la fira Conte va! Va de contes., dedicada als contes per a nens i nenes en totes les seves vessants: l’escriptura, la lectura, la il·lustració…

L’acte central de la fira és la marató de contes explicats que es farà de manera continuada de 10 del matí a 7 de la tarda a la plaça de les Neus, dalt de l’escenari. Davant l’església hi haurà també concurs de contes i de vídeos, tallers, animació infantil, presència i signatura d’autors, parades de llibreries i d’editorials, espai de lectura i jocs de biblioteques (al carrer Sant Pere), una gimcana familiar, etc.

A més, amb motiu del cinquè aniversari aquest any hi haurà al Centre d’Art Contemporani de la Sala una exposició de 67 d’il·lustradors infantils, molts dels quals van ser convidats a la fira del llibre infantil de Bolonya. L’exposició s’inaugurarà el divendres dia 12 de maig i estarà oberta fins al 2 de juliol, i està comissariada per Sebastià Serra, el vilanoví que també és autor del cartell de la fira.

En paral·lel, el dia de la fira a partir de 2/4 d’11 hi haurà al mig de la plaça de les Neus “La Galeria Fantàstica”, en què alguns il·lustradors dibuixaran en directe i les seves obres seran per decorar la sala de pediatria i maternal de l’Hospital Sant Camil, de Sant Pere de Ribes.

Entre els 36 actes programats, hi ha també tres espectacles de tarda, al Teatre Principal, al Círcol Catòlic i al castell de la Geltrú.

FER UN COMENTARI