La Fira de Nadal de Cunit es trasllada a la plaça de la Vila i carrer Major

0
1179

L’edició d’enguany de la Fira de Nadal compta amb diverses novetats. Una d’elles és la ubicació: serà a la plaça de la Vila i al carrer Major, a la zona de davant l’Ajuntament. L’objectiu de la fira és posar en valor les botigues del municipi i elsproductes d’artesania relacionats amb les festes nadalenques. Així, el petit comerç tradicional conviurà durant tres dies, del 8 al 10 de desembre, amb productes artesans alimentaris i no alimentaris, com ara figures i complements del paisatge del pessebre i decoració nadalenca en general. A l’activitat econòmica l’acompanyarà un programa complert d’activitats adreçat a infants i adults. També hi haurà servei gratuït de wifi en tot el recinte.

La fira és organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la renovada ACEC. La primera de les activitats programades serà el divendres dia 8 a 2/4 de 12 del migdia: una desfilada de gossos en adopció (que es repetirà diumenge), al qual seguirà l’actuació musical del grup cunitenc SoundBeach; a la tarda hi haurà titelles i pallassos a càrrec de la companyia Pengim -Penjam, i al vespre els Coros Rocieros de la Casa de Andalucía de Cunit, Alegria del Sur i Pasión Flamenca de Cunit.

L’endemà dissabte, al matí es farà una visita guiada al patrimoni local pel nucli antic, el Festival de Nadal amb l’actuació d’alumnes de l’escola Le Studio-Escola de Dansa i un espectacle de màgia amb el Mag Raul, i a la tarda hi haurà xocolatada i espectacle infantil amb la companyia Joelan Animacions; i diumenge al migdia es farà una actuació de zumba i salsa a càrrec de l’Escola Fitness Jennifer i danses dels Països Catalans a càrrec de l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres.

FER UN COMENTARI