La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca ven 120 vehicles

0
1225

Per la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, celebrada el cap de setmana passat, hi van passar 6.000 visitants i es van vendre més de 120 vehicles. Així ho han donat a conèixer l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, els organitzadors de l’esdeveniment, que qualifiquen la Fira com la segona més important de Catalunya, després de la de Barcelona.

Enguany es van exposar més de 300 vehicles provinents de 17 concessionaris -10 d’automoció i 7 de maquinària agrícola. I és que la de Vilafranca és l’única fira que acull una exposició de maquinària agrícola d’ocasió a la província de Barcelona. Aquest fet, juntament amb el nombre de vehicles exposats i la zona de proves i venda outlet de cotxes de demostració i novetat, han convertit a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca en un atractiu molt gran per a visitants de tot Catalunya.

Pel gerent de Ford Nicolás i membre de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, Jaume Nicolás, la procedència dels visitants és cada cop més àmplia: “No només són de la zona del Penedès, sinó que també tenim visitants del Garraf, la província de Tarragona i de la comarca del Baix Llobregat”.

FER UN COMENTARI