Fires de 10 dels Falcons de Vilafranca

0
1663
Escala de deu (foto: Falcons).

La colla vilafranquina ha engegat la temporada amb forces renovades i es plantava diumenge a la tarda a la tradicional actuació de Fires de Maig amb uns objectius força ambiciosos, entre ells l’escala de 10, una figura que habitualment no es porta tan d’hora però que van executar a la perfecció. Abans havien fet el pilar de 5 aixecat per sota, una figura que encara no s’havia pogut assajar amb tota l’alineació al complert, però que també es van descarregar sense problemes.

Un altre dels objectius dels Falcons de Vilafranca era la pira 6×5, que es va mostrar força segura i amb opcions de pujar-la algun pis més ben aviat. Va completar l’actuació vuit pilars de 3, dues piràmides drets de 4, dues torretes, tres ventalls, un 3 de 6 net, dos pilars de 4 aixecats per sota i van acabar amb una escala de 9 davant la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.

Com sempre, els Falcons van acabar a l’estand dels administradors de la Festa Major, on els van fer participar en una escala de 6 i en diversos pilars de 3.

FER UN COMENTARI