Ford Nicolàs ha lliurat un xec de 3.000 euros a la Fundació l’Espiga. Aquesta quantitat és la que s’ha recaptat en la darrera campanya solidària impulsada pels tres concessionaris Ford de Vilafranca, El Vendrell i Vilanova. Des del 23 d’abril, que és quan va començar aquesta acció solidària, per cada prova dinàmica de vehicle que qualsevol client potencial feia en algun dels tres concessionaris, Ford aportava cinc euros.

Amb els 3.000 euros recaptats, la Fundació l’Espiga adquirirà una escala mòbil per utilitzar en cas d’emergència a la residència que té al carrer Graupera de Vilafranca. “Estem molt agraïts per aquesta donació i volem fer una crida a les empreses perquè quan vulguin fer donatius pensin en entitats del territori que impulsem projectes de proximitat”, ha manifestat Montserrat Roca, directora de la fundació.

Des de Ford Nicolàs, s’ha anunciat que la campanya encara continua vigent i es preveu que s’allargui fins a finals d’abril, per la qual cosa es podrà fer un nou donatiu més endavant.

FER UN COMENTARI