Arbre totalment arrencat pel vent a la Plaça Milà i Fontanals

El temporal de vent d’ahir diumenge ha produït nombrosos incidents al Penedès. Al Vendrell durant hores, i de manera constant, es van registrar cops de vent d’entre 80 i 90 km/h amb pics que van arribar fins als 111km/h. El fort temporal va provocar nombrosos incidents. En diversos punts del municipi van caure arbres. Per sort, no es van haver de lamentar danys personal. També van ser constants els talls de subministrament elèctric, que van afectar 4.000 abonats, principalment a la zona del Tancat, al barri marítim de Sant Salvador i a la urbanització Oasis. A l’escola els Secallets, de Coma-ruga, es va aixecar una claraboia. De fet, s’han hagut de suspendre les classes d’avui a l’espera que els serveis tècnics analitzin la situació i determinin les mesures de seguretat que s’han de prendre abans de reprendre l’activitat escolar.

Un dels arbres que van caure a Cunit a causa del fort vent
Un dels arbres que van caure a Cunit a causa del fort vent

A Cunit es van registrat cops de vent constants de 80km/h durant hores. El cop màxim, de 91,7 km/h, es va donar a les cinc de la tarda. Després de l’avaluació feta, aquest matí a primera hora s’han detectat incidències pel que fa a una gran quantitat de contenidors fora de lloc, de brutícia de branques al carrer, tanques de veïns afectades i la caiguda de cinc arbres (al passeig marítim, a l’Avinguda Mediterrani, a l’Avinguda Tarragona i a la Plaça de la Vila) i de tres branques de gran tamany (al barri Els Jardins, a l’avinguda Juli Cèsar i a la zona verda del Parc del Terrablanc).

A Vilafranca, el vent també ha provocat la caiguda de diversos arbres a la plaça Penedès, a la Capella de Sant Joan i a la plaça Milà i Fontanals. En aquest últim cas es tracta d’un arbre de grans dimensions que ha estat totalment arrencat i que, en caure, ha provocat desperfectes als cotxes que hi havien aparcats a la zona.

FER UN COMENTARI