Francisco Romero repetirà com a cap de llista del PSC a Vilafranca

0
197

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca Francisco Romero repetirà com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals de 2023. L’assemblea del PSC ha aprovat la seva candidatura a l’alcaldia de Vilafranca per aclamació. L’acte públic de presentació del seu renovat lideratge al capdavant dels socialistes locals serà dilluns que ve a les 7 de la tarda a l’Escorxador.

Romero és regidor a l’Ajuntament de Vilafranca des de 1999. Aquesta serà la quarta vegada que encapçala la candidatura del PSC a la capital de l’Alt Penedès. Va ser també alcalde durant un mes, al 2009, des que es va anunciar la moció de censura de CiU-CUP-ERC contra el seu company de partit, Marcel Esteve, fins que es va fer efectiu el relleu amb el convergent Pere Regull. Actualment Romero és regidor d’Urbanisme, tasca que compagina amb la seva feina com a enginyer de telecomunicacions a la multinacional IBM.

El ja candidat ha dit que vol ser un alcalde “connectat, que trepitgi els carrers, que sàpiga la realitat dels ciutadans, i que busqui recursos que permetin fer de Vilafranca una vila millor per a tothom”. Fa tres anys, el PSC va ser la tercera força més votada (per darrere de Junts i d’ERC) i va obtenir cinc regidories.

FER UN COMENTARI