Francisco Romero torna a la primera secretaria del PSC de Vilafranca

1
785

L’assemblea local extraordinària del PSC va escollir dilluns per aclamació el cap del grup municipal socialista Francisco Romero com a primer secretari de l’agrupació per al període 2020/23, agafant el relleu del també regidor Ramon Zaballa. El primer secretari sortint va dir que “s’obre un nou cicle, en el qual toca eixamplar i fer créixer el socialisme, per això cal un nou relleu per liderar amb garanties aquesta nova etapa que ens ha de portar a assolir encara millors resultats”.

Romero s’ha rodejat d’una executiva que ha definit com a “reduïda i molt operativa”que es posarà com a repte dissenyar un pla de treball que arribi a tots els barris i nous projectes que potenciïn la cohesió social i assegurin “que l’ascensor social funcioni”. Acompanyaran Romero a l’executiva socialista de Vilafranca Joan Tarrida (secretari d’organització i finances), Sergio Sánchez (política municipal), Alessandra Torres (acció sectorial), Foix Sogas (adjunta d’acció sectorial), Eulàlia Barqué (militants i formació), Maria Muñoz (comunicació).

Durant l’assemblea també va aprovar l’equip que conformarà el Consell de Federació del PSC de Vilafranca: Toni Alsina, Manuel Medialdea, Joan Pareta, Lourdes Sánchez, Leo Girón, Manuel Gallego, Joan Tarrida, Tomás Roca i Roser Lozano.

1 COMENTARI

  1. M’AGRADARIA PODER DIRIGIR-ME AL SR. ROMERO PER CORREU, EN NOM DELS MEUS PARES SOCIALISTES DE VILAFRANCA, PER EL PROBLEMA QUE PATEIX LA MEVA FAMILIA I QUE NO M’ENSURTO AMB L’AJUNTAMENT I ALTIMA. DESITJO QUE AQUEST COMENTARI NO ACABI EN LA PAPERERA O L’OBLIT. ESPERO QUE HEM PUGUI AJUDAR EN LA GESTIÓ.

FER UN COMENTARI