Fa un any que la Fundació Pinnae va encetar el programa de finançament a entitats del Tercer Sector amb l’objectiu de contribuir a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió.

En aquest primer any ha finançat quatre projectes, dos dels quals al Penedès. Es tracta dels programes Vinyes per Calor i La Bugadaria. El primer, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació de la cooperativa d’inserció laboral Nou Verd, consisteix a aprofitar les restes de poda dels ceps com a biomassa i ha generat 3 llocs de treball directes i 3 més d’indirectes. Per altra banda, el projecte La Bugaderia, promogut per la Fundació Mas Albornà, ha servit per posar en marxa la bugaderia més gran de la comarca i crear 5 llocs de treball estables.

Fora del Penedès, Pinnae ha col·laborat també amb DINCAT-Plena Inclusió, la federació que agrupa les entitats dedicades a la discapacitat intel·lectual arreu de Catalunya i amb APRODISCA (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà), una entitat social especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat que es troben en situacions amb necessitat d’atenció especial.

FER UN COMENTARI