Gabi Molero i Xavi Llenas tornen al davant dels Xicots de Vilafranca

0
980

Gabi Molero torna a ser el cap de colla dels Xicots de Vilafranca i Xavi Llenas, el president. L’assemblea extraordinària convocada divendres de la setmana a Cal Noi-Noi va certificar el relleu al capdavant de la colla de la camisa vermella. Molero ja havia estat el cap de colla fa dues temporades, quan els vilafranquins van descarregar els primers 4 de 9 amb folre, 7 de 8 i 9 de 7, però també l’any en què va començar un cert esgotament en el seu creixement, que l’any passat va anar a més. Per la seva part, Llenas ja n’havia estat president entre 1999 i 2002, anys en què van descarregar els primers 4 de 8, torre de 8 amb folre i van carregar els primers 3 de 8.

L’objectiu fixat és consolidar els castells de vuit bàsics en el primer tram de temporada, recuperar castells de vuit de gamma alta com la torre de 8 amb folre i no deixar d’assajar les estructures de nou per tal de tenir-les tirar tan bon punt es posin a tret.

La junta dels Xicots pels anys 2019 i 2020 va rebre 81 vots a favor, un en contra i tres abstencions. Dani Saumell n’és vicepresident responsable de les àrees econòmica i institucional, i la fins ara presidenta, Esther Vicente es farà càrrec en endavant de l’Associació d’Amics dels Xicots.

FER UN COMENTARI