Gabi Molero, nou cap de colla dels Xicots

0
2485

Gabi Molero va ser elegit divendres com a cap de colla dels Xicots de Vilafranca per a les properes dues temporades, agafant el relleu d’Aina Mallol, que ha dirigit la colla els darrers cinc anys. Molero tindrà el repte de mantenir, si més no, el nivell d’una colla que les últimes temporades ha fet un salt qualitatiu excepcional, fins a arribar als seus màxims registres. Les diades de la Granada, Màrtirs, festa major i el Roser són les que s’ha fixat com a més importants, especialment la del 29 d’agost, en la qual li agradaria ajuntar el 3 i el 4 de 9 amb folre.

Gabi Molero va entrar a la colla al 2004, procedent dels Castellers de Castelldefels, i ja el primer any va contribuir com a segon a descarregar el primer 3 de 8 de la colla. També ha parat a segons el primer i únic 3 de 9 descarregat per la colla, al 2016, i és el segon dels pilars de 6 descarregats pels Xicots al 2015. La temporada passada va exercir com a cap de pinyes i folres.

La renovació de l’equip directiu es va produir durant l’assemblea anual ordinària que va tenir lloc a Cal Noi-Noi, amb l’assistència de més d’un centenar de castellers, i una votació favorable al nou equip gairebé unànime, amb tan sols tres abstencions. Donaran suport a Molero en les tasques tècniques Tamara González i Mireia Mata com a sotscap de colla (curiosament, totes dues filles d’anteriors sotscap de colla i cap de colla, respectivament), Eli Vallejo com a cap de canalla i un triumvirat responsable de pinyes i folres: Joanjo Rico, Sergi Garcia i Enric Piera. Esther Vicente continuarà com a presidenta.

FER UN COMENTARI