Gesta sense premi: el CE Vendrell perd la categoria

0
359

No ha pogut ser. El CE Vendrell va perdre dissabte 5-1 a la pista del CE Lleida i va consumar el descens a la segona divisió de l’hoquei patins estatal, on la temporada que ve es trobarà amb el CE Vilanova i el CP Vilafranca. Els vendrellencs han tingut una reacció de mèrit en les deu últimes jornades de lliga, des que van canviar la direcció tècnica i es va fer càrrec de l’equip Josep Ll. Delriu. En aquest darrer terç de temporada han sumat 17 punts, davant dels 12 que havien guanyat en les vint primeres jornades, quan eren a la cua de l’OK Lliga. Però no n’hi ha hagut prou. Han fet tard.

Com a factor que els ha desafavorit hi ha hagut el fet enguany baixaven quatre equips de l’OK Lliga a l’OK Plata, per la voluntat de la Federació Espanyola de Patinatge de reduir en dos el nombre d’equips que juguin la temporada que ve a la màxima divisió.

Val a dir que si els vendrellencs haguessin guanyat el Lleida, amb triple empat a la quarta posició per la cua (amb Vic i Alcobendas), també hauria descendit. Han estat nou temporades consecutives del CE Vendrell a l’OK Lliga, on un equip modest, que l’any passat perdre l’esponsorització de Moritz, ha tingut una trajectòria brillant, fins al punt que al 2013 va guanyar la Copa de la CERS europea i la Copa del Rei, i al 2014 va repetir títol de Copa del Rei i va arribar a semifinals de la Lliga Europea.

El Calafell, fora d’Europa

El CP Calafell Tot l’Any finalment no jugarà competició europea l’any que ve ja que va perdre per 7-3 a Igualada i el Girona va guanyar 6-2 el CE Noia i l’ha avançat per goal avarage. Els de Sant Sadurní, finalment han quedat quarts.

FER UN COMENTARI