Grans promocions i descomptes i sorteig de mil euros en maquinària agrícola a les Fires de Maig

0
621

Les Fires de Maig que començaran aquest divendres, les primeres virtuals, tindran com en les edicions presencials grans promocions i descomptes, a més del sorteig de mil euros en maquinària agrícola entre tots els visitants que contactin amb els expositors d’aquest sector. A més, els visitants i els expositors de les Fires de Maig Virtuals podran comunicar-se utilitzant les últimes tecnologies en comunicació online com ara Zoom, Jitsi o Whatsapp, a banda dels canals habituals de mòbil i correu electrònic.

És remarcable el nombre d’ofertes, descomptes i promocions exclusives per als tres dies de Fires, com és habitual cada any, així com excel·lents condicions de finançament. L’horari durant el qual poden interactuar clients i expositors serà de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

Les Fires de Maig de Vilafranca, a més, posaran a l’abast de la ciutadania entre divendres i diumenge una àmplia graella amb 49 activitats, presentacions i formacions a través de tres espais: l’Espai Demo (22 activitats), amb videoconferències interactives d’expositors i d’entitats en format píndola de 30 minuts al zoom; l’Espai JugaFira (18 activitats) amb activitats lúdiques i formatives per els joves i els més petits a través de sales de zoom; i l’Espai Enogastronòmic (9 activitats, amb tastos, xerrades i presentacions a través de zoom i Instagram Live. Destaca com a cloenda el concert de la Societat coral El Penedès “el Coro”, que aquest any celebra els 50 anys del seu tradicional concert de cant coral de Fires. Els visitants tindran accés directe des de l’enllaç que figura en cada sala.

El web www.firesdemaig.cat es completa amb un punt d’informació i un espai FAQ’s amb preguntes i respostes a l’abast tant de visitants com d’expositors.

FER UN COMENTARI