Després de dos anys sense celebrar-se, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i San Miguel han reprès la Ruta de les Tapes, una iniciativa que té per objectiu fer difusió de la qualitat i la varietat gastronòmica que té la ciutat.

La ruta, que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre, comptarà amb la participació de fins a 21 establiments de restauració, que oferiran tapes de màxima qualitat, acompanyades d’un quinto San Miguel pel mòdic preu de 2,5 euros. De fet, tal com ha explicat Jaume Martí, president del gremi, enguany s’ha fet un pas endavant, tant en la qualitat de les tapes ofertes com en la promoció de l’esdeveniment. Així, a part d’impulsar una potent campanya de comunicació, San Miguel ha posat a disposició dels restauradors locals un assessor gastronòmic que ha aportat els seus consells en la presentació de la tapa i altres qüestions tècniques.

Amb la voluntat de convertir els clients en prescriptors, també s’ha creat un concurs per distingir la millor tapa. Els clients podran puntuar d’1 a 5 les diferents tapes que degustin a través de l’App i la web estamosdetapa.com.

La intenció és que la iniciativa tingui continuïtat de forma anual. S’està estudiant, però, la possibilitat de traslladar-la a la primavera.

FER UN COMENTARI