El Guillem Albà més intimista estrenarà “Pluja” a Vilanova

0
1290
Peya i Albà, a l'escenari (foto: Kiku Piñol, de l'Estudi Camel).

El vilanoví Guillem Albà i Clara Peya presenten aquest cap de setmana a la nau del Museu del Ferrocarril l’espectacle Pluja, en el marc del Programa de Suport a la Creació de l’Ajuntament de Vilanova. Se’n faran cinc representacions: avui divendres a 2/4 de 10 i a les 11 del vespre, dissabte a les mateixes hores i diumenge en sessió única a 2/4 de 9. L’espectacle, íntim, d’aforament reduït, no està recomanat per a menors de 12 anys.

Pluja va ser estrenat al festival Temporada Alta. Neix de l’amistat que uneix Peya i Albà. Hi parlen de la vulnerabilitat, de sentir-se petits. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà (titelles, gest, teatre visual…), faran un viatge de la poètica a l’humor. Hi haurà música, ball, cant, mirades, el so d’un piano de mitja cua…

Clara Peya ha estat nominada finalista als Premis Max 2017 en la categoria de millor composició musical, i l’espectacle també ha rebut el Premi Drac d’Or a la Innovació a la 28a Fira de Titelles de Lleida.

FER UN COMENTARI