Hi haurà segona fase de restauració del Castellot

0
2388

L’Ajuntament de Castellví de la Marca ha aprovat el projecte de consolidació de la capella de Sant Miquel i de l’entorn del Castellot. Els autors del projecte són els arquitectes Francesc Albín, Josep Sánchez Ferré i Lluís Albín, és a dir, els mateixos que es van encarregar de la primera fase de restauració del Castellot, en la qual es va restaurar la torre retornant-la al seu estat original i s’hi va fer un mirador.

Aquesta nova fase de recuperació del monument estarà composta per tres accions: l’excavació arqueològica de tota la zona dels voltants del Castellot per definir els elements estructurals claus del jaciment, com els habitacles i el traçat de la muralla; la consolidació de les estructures existents a la zona de la capella; i la confecció d’un recorregut sobre plataformes elevades que permeti la visualització de la muralla i dels espais sorgits durant les excavacions.

L’actuació tindrà un cost de 221.000 euros, dels quals 128.000 seran subvencionats. La previsió municipal és que les obres comencin a l’estiu de l’any que ve.

FER UN COMENTARI