Hipercoet obre botiga a Vilafranca

0
229

Hipercoet és una empresa vilanovina dedicada a la venda d’articles de pirotècnia recreativa amb una experiència de més de 30 anys en l’acompanyament de revetlles, festes, celebracions i esdeveniments de tota mena, que omple de color, llum i so. Té dues botigues a Vilanova (carrer Pare Garí, 83; i ronda Europa, nau 13), una altra a Segur de Calafell (al costat dels multicinemes MCB) i recentment n’ha obert una quarta a Vilafranca (carrer Amàlia Soler, 100). Disposa de tota mena de productes pirotècnics per poder fer focs artificials al gust de tothom, i sempre amb la mirada posada en la innovació.

Entre les seves preocupacions principals hi ha la qualitat i la seguretat dels productes que subministra. Així, tots els seus articles compleixen amb les més estrictes normes de seguretat, tenen garantia d’alta qualitat i estan catalogats i homologats segons la legislació vigent.

Les seves botigues disposen de personal format i qualificat, ofereix un tracte personalitzat, pot aconsellar la clientela i l’informa sobre les normes d’ús i seguretat dels productes. Durant el mes de juny té obert cada dia, i la resta de l’any obre les tardes dels dimarts i dijous, i també els dissabtes al matí, per a la venda especialitzada a professionals com fotògrafs, hostaleria, bars musicals, discoteques i privats que necessiten pirotècnia per a festes d’aniversari, comiats, etc. També s’hi pot contactar al telèfon 669 045 975 o mitjançant la pàgina  web www.hipercoet.es.

FER UN COMENTARI