Iceta i Batet fan costat a Garrido en la presentació de la candidata del PSC a Sant Pere de Ribes

0
1121
Batet, Garrido i Iceta, durant la presentació de dissabte de la candidata.

Més de 400 persones van acompanyar dissabte Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata socialista a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, que va tenir lloc a l’edifici municipal de la Vinya d’en Petaca. És la segona vegada que es presenta com a cap de llista del PSC.

Garrido va recordar “que vam patir una paràlisi” abans que ella accedís a l’alcaldia fa quatre anys i que revertís la “deixadesa” que hi havia. També va parlar de les transformacions que el govern socialista municipal havia impulsat en aquest mandat, com ara la pista poliesportiva de Sant Agustí, les beques per al menjador escolar també durant l’estiu o l’eliminació del cost de 5 euros per reclinar la butaca de l’acompanyant de les persones ingressades a l’Hospital Sant Camil. També va dir que “no soc una alcaldessa de despatx”, en el sentit que contacta sovint amb la ciutadania, amb reunions, parlant-hi al carrer i també via facebook.

L’alcaldessa i alcaldable va estar acompanyada durant l’acte del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet. El diputat va dir que “Sant Pere de Ribes ha tingut necessitats que havia de cobrir la Generalitat i, com que no hi ha posat els diners, l’Ajuntament ha optat per avançar-los, encara que no li tocava”. I la ministra va assegurar que Garrido “ajuda tots per igual, tant els que l’han votat com els que no”.

FER UN COMENTARI