Inaugurades les noves instal·lacions de Kia Motors Ibèria i Autocam a Vilafranca

0
1063
L'acte va comptar amb la presència del president de Kia Motors Iberia, Mr. Kim; el director general de KIA Motors Ibèria, Eduardo Divar; i Jordi Carbó, gerent d’Autocam Sport. // FOTO: AUTOCAM SPORT (PUBLICOM)

El concessionari oficial de KIA a Vilafranca del Penedès, Autocam Sport, juntament amb KIA Motors Iberia van celebrar ahir l’acte d’inauguració d’un nou local de 1.500 metres quadrats a l’avinguda Tarragona, 92. Les noves instal·lacions acullen els serveis de venda y exposició dels models més moderns de la marca coreana, i també vehicles semi nous KIA Ocasió.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del president de Kia Motors Iberia, Mr. Kim; el director general de KIA Motors Ibèria, Eduardo Divar; i Jordi Carbó, gerent d’Autocam Sport. A més, també hi van assistir nombroses personalitats locals. A la inauguració es va poder fer un recorregut guiat pel local, seguit dels discursos de les autoritats i del descobriment de la placa commemorativa de la nova instal·lació.

Jordi Carbó destacava la motivació de l’empresa a l’hora d’oferir més qualitat gràcies a les noves instal·lacions “amb una dels marques de major creixement del sector automobilístic a nivell mundial que ofereix 20 models diferents abastant tots els segments del sector”. El director general de Kia Motors Ibèria, Eduardo Divar, afirmava que els concessionaris són un element clau “en el desplegament i creixement de la marca” i va voler subratllar que “la marca Kia pot arribar a qualsevol tipus de consumidor, sigui quina sigui la seva preferència i nivell adquisitiu”. Divar també va avançar que l’empresa està desenvolupant cinc nous models elèctrics, cinc híbrids i un de pila d’hidrogen.

Presentació del Nou KIA XCeed i e-Soul elèctric

Durant la inauguració, els assistents van poder conèixer de primera mà el Nou KIA XCeed, el nou crossover utility vehicle (CUV) urbà de KIA Motors, que combina la funcionalitat d’un SUV compacte amb les proporcions esportives i conducció d’un turisme. Aquest nou model destaca per les seves reaccions esportives i la seva marxa segura i confortable. Així mateix, el seu lloc de conducció proporciona una perspectiva més dominant sobre la carretera que un turisme convencional.

L’empresa també va presentar el nou Kia e-Soul elèctric, que ofereix més potència, autonomia i noves tecnologies. El model es presenta amb dos sistemes de propulsió de gran autonomia i zero emissions i s’uneix a la creixent gamma Kia de models híbrids, híbrids endollables i elèctrics. Aquest nou model ofereix una autonomia elèctrica de fins a 452 km amb una sola càrrega, i la densitat d’energia en les cel·les augmenta un 25% amb una química de bateries de nova generació. L’eficiència energètica és un 30% superior en comparació amb el Soul EV actual. Així, Kia introdueix el nou sistema telemàtic UVO CONNECT per al seu primer “cotxe connectat”.

FER UN COMENTARI