Inaugurat el CAP Josep Bertran i Miret, de Ribes

0
1562

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes Abigail Garrido i la secretària general del Departament de Salut de la Generalitat, Laura Pelay, van presidir divendres al matí l’acte protocol·lari d’inauguració del CAP de Ribes, que s’ubica al passeig de Circumval·lació i que està en funcionament des del 19 de març.

Atès que el CAP porta el nom de Josep Bertran i Miret, també van participar en la descoberta de la placa alguns dels seus descendents (nets, besnets i rebesnets), a més d’altres representants institucionals. La besnéta de l’històric farmacèutic, Anna Mestre i Bertran, va glossar la figura del seu besavi i va agrair el reconeixement en nom de la família.

El CAP arriba amb sis anys de retard en relació a la seva projecció inicial I va substituir fa tres mesos les funcions ambulatòries que es venien fent provisionalment a la masia de Can Puig. És un edifici molt més espaiós, modern i confortable que l’anterior, està adaptat, té una superfície construïda de 1.713 m2 i ha tingut un cost de 2,6 milions d’euros. Disposa dels serveis de medicina general, pediatria, odontologia, consulta de salut mental de suport a l’atenció primària, i atenció a la salut sexual i reproductiva.

FER UN COMENTARI