Incauten 82 quilos de marihuana i destinen deu tones de congelats al Rebost Solidari de Vilafranca

0
1123

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 30 d’octubre a Vilafranca un home de 43 anys, nacionalitat sèrbia i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Viatjava amb un camió congelador per l’autopista AP-7 al seu pas per Sant Sadurní i transportava, entre la seva mercaderia, 82,8 quilos de marihuana envasada en bosses. El cos policial tenia indicis que apuntaven a la intenció del detingut de creuar la frontera i dirigir-se amb la droga a algun país europeu.

L’operatiu de vigilància va permetre aturar el camió en una àrea de descans entre Sant Sadurní i Gelida i van fer traslladar el camió a Vilafranca. El vehicle també transportava tres palets amb deu tones de productes congelats, que van ser lliurats a l’Associació Ressò per al rebost solidari.

Els 82,8 quilos de droga està valorada al mercat il·legal en uns 420.624 euros, segons la taula de preus redactada pel Ministeri de l’Interior. El detingut, que havia manipulat el tacògraf del camió amb l’objectiu d’evitar parades i agilitzar així el transport de la marihuana, va ser denunciat administrativament amb una sanció de 4.000 euros i va ingressar a presó per ordre judicial.

FER UN COMENTARI