Incendi a un edifici del carrer Mossèn Fontanilles, a Sant Sadurní

0
999

Dissabte al matí es va produir un incendi a un edifici del carrer Mossèn Fontanilles, al costat de la plaça de l´Església.
L´incendi va començar al voltant de 2/4 de 7 del matí a un dels pisos de l´edifici. Fins a la zona s’hi van traslladat efectius de la policia local i els Mossos d´Esquadra, quatre dotacions de bombers de Vilafranca i dos de Martorell, a més de tres ambulàncies.

L´interior del pis on es va originar el foc va quedar completament cremat i es van calcinat bona part dels béns materials. El veí d´aquest immoble, juntament amb dues parelles que vivien als altres habitatges de l´immoble van ser traslladats a l´Hospital de Vilafranca com a conseqüència de la inhalació de fum, però cap d´ells de gravetat. Tots ells van abandonar l´edifici pel seu propi peu a excepció de la parella del pis superior, un matrimoni d´edat avançada, que van rebre l´assistència dels agents de seguretat.

La ràpida intervenció dels diversos cossos de seguretat va permetre controlar ràpidament el foc i posar fora de perill els veïns que en aquell moment es trobaven a l´edifici. De moment es desconeixen amb certesa les causes de l’origen de l’incendi tot i que els primers indicis apunten a que podria haver estat per un curtcircuit.

FER UN COMENTARI