Intercanvi de llibres solidari al Mercat Municipal del Vendrell

0
804

Qui compri al mercat municipal del Vendrell ja es deu haver adonat que d’ençà de Sant Jordi, en un dels espais on hi hauria d’haver una parada, hi ha un punt d’intercanvi de llibres. I és que la Dolors Martín, de la Cansaladeria L.M, i la Montserrat Francesch, de la Carnisseria Badell, han impulsat aquesta iniciativa que, a més, té una finalitat solidària.

Veient que una de les parades estava buida des de feia temps, aquestes dues botigueres amants de la lectura van tenir la idea de deixar-hi algun llibre usat i van proposar als compradors que per emportar-se’n un, n’havien de deixar un altre o bé aportar 2 euros. Amb els mesos, la pila de llibres ha anat creixent fins a ocupar ara tot l’espai de la parada, amb gran varietat de títols per a tots els gustos i edats. És tant el volum de llibres que ara el que els manca són prestatges per col·locar-los.

Divendres passat, Martín i Francesch van fer donació de totes les aportacions que han anat recollint dels diferents usuaris des que han posat en marxa la iniciativa. En total, sumen 500 euros i els van donar a la delegació del Vendrell de la Lliga contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El fet d’haver lliurat aquests diners no significa el final del projecte, ja que la intenció de les dues paradistes del mercat municipal del Vendrell és continuar donant vida a la parada d’intercanvi de llibres solidaris i poder anar recaptant fons alhora, per destinar-los a fins solidaris.

FER UN COMENTARI