Investiguen un policia local de Vilafranca per amenaçar un home amb l’arma durant una baralla

1
1794
Una parella d'agents de la Policia Local de Vilafranca. Foto: Arxiu La Fura.

Aquesta setmana s’ha viralitzat un vídeo a les xarxes socials on es mostren dos ciutadans barallant-se al mig del carrer Germanor de Vilafranca; i on es veu com un dels dos amenaça l’altre amb una pistola.

Els fets van passar el divendres 27 pels volts de les 20h del vespre, quan el conductor d’una furgoneta hauria fet comentaris i gestos obscens a una dona que passejava pel carrer amb un altre home, la seva parella, que ha resultat ser un agent de la policia local de Vilafranca.

L’agent, que en aquell moment es trobava fora de servei, hauria recriminat l’actitud del conductor i aquest darrer hauria aturat el vehicle al mig del carrer per encarar-s’hi. Segons el comunicat oficial emès per l’Ajuntament de Vilafranca, “l’agent va mostrar la seva placa d’identificació com a policia mentre li tornava a indicar que marxés. L’individu va començar a empènyer l’agent, el qual, veient les intencions de donar-li un cop de puny, el va agafar de les mans i va intentar immobilitzar-lo. En aquell moment de la bossa de l’agent va caure l’arma particular. Ràpidament es va ajupir per recollir-la i amb l’arma a les mans va intentar neutralitzar els cops i tot seguit va tornar a guardar l’arma a la cintura. L’arma anava desmuntada i no estava en disposició de ser disparada”.

A les imatges viralitzades, però, es veu com hi ha una baralla entre els dos homes i com hi intervé un tercer demanant que s’aturin; i també s’hi observa l’agent amenaçant el conductor amb la seva arma de foc.

Segons continua el comunicat, la parella de l’agent fora de servei va alertar la policia local, que va detenir el conductor, un home de 53 anys domiciliat a Olèrdola que “té diversos antecedents de detenció per trencament de condemna, per robatori i furt d’ús de vehicle a motor, lesions i ara per agressió a un agent de l’autoritat, consta com a denunciat/investigat en 9 ocasions i té 4 requeriments pendents”. Per la seva banda, l’agent va ser “atès d’esgarrapades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès”.

L’home detingut ha passat a disposició judicial, i la policia local ha obert una ivestigació interna per analitzar la situació.

El vídeo que s’ha viralitzat, que adjuntem a continuació, ha estat posat a disposició de la jutgessa que porta la investigació.

 

1 COMENTARI

  1. Eso no fue lo que sucedió lo que dice el ayuntamiento es completamente falso, deberían de cojer el testimonio del abogado del detenido, que fue ni más ni menos que el hombre que fue agredido,, en el video se puede ver perfectamente como antes de iniciarse la pelea el policía no muestra en ningún momento la placa, y, la pistola no estaba desmontada y después de recojer la lo que hizo fue intimidar a el hombre con ella, no guardarla en la cintura, además el policía grito e intimido al hombre con comentarios racistas, esto es un delito de odio y deberían incapacita de por vida a ese maldito y mentiroso policia que ahora se esconde tras esta falacia de que su pareja fue acosada verbalmente por un conductor intentando esconder sus actos transformando la movida en algo sensacionalista como es el acoso que sufren las mujeres y así intentar justificar sus actos, inhabilitacion de por vida para el policía agresor

FER UN COMENTARI