Ja han mort sis persones a la Residència Hospital Sant Antoni de l’Arboç

0
779

La Residència Hospital Sant Antoni de l’Arboç comunica la mort de sis residents en les darreres setmanes, un d’ells mort confirmada per coronavirus i els altres cinc, sense haver-se pogut comprovar, presentaven símptomes compatibles amb els del covid-19. La Residència ha dut a terme proves de test de detecció de la Covid-19 al 100% dels seus residents i personal del centre des del passat dijous. El resultat d’aquests tests, amb la presència de 16 casos positius, molts d’ells asimptomàtics, ha permès fer més efectives les mesures d’aïllament implementades des d’un principi a partir del criteri conjunt establert per la Generalitat per totes les residències.

Pel que fa als residents positius s’han distribuït en una planta diferenciada del centre que s’ha habilitat per aïllar aquestes persones de la resta de residents que han obtingut un resultat negatiu. A més, s’han establert tots els protocols de treball intern per garantir l’atenció mèdica òptima a tots els residents. També s’han aplicat mesures d’aïllament per als treballadors afectats, els quals ja es troben en els respectius domicilis.

La direcció també s’informa que l’Ajuntament de l’Arboç ha dut a terme neteges de desinfecció a les instal·lacions de la residència, de la mà els Bombers de la Generalitat de Catalunya, la UME (exèrcit) i una empresa especialitzada.

d

FER UN COMENTARI