Dimecres al vespre es van presentar els nous administradors de la més típica 2020. Enguany el quintet encarregat d’organitzar la Festa Major de Vilafranca estarà format per Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho.

Dels cinc administradors, quatre van rebre a finals de la setmana passada o principis d’aquesta un WhatsApp de l’alcalde citant-los a l’Ajuntament i, tal com han explicat, a tots els va semblar sospitós i van anar a la cita pensant ja en que el motiu de la reunió podria ser la proposta de nomenar-los administradors. Tots cinc expliquen que abans de contestar van demanar unes hores per pensar-s’ho i parlar-ne amb la família, ja que són conscients que el nivell de compromís alterarà la seva vida d’aquí fins al setembre.

Anna Andrade té 30 anys i treballa a la recepció de l’escola Vedruna de Vilafranca. Des de fa 25 anys és alumna de l’Escola de Dansa Assumpta Trens de la Societat La Principal El Casal. També ha estat entrenadora del CE Xamba, monitora i responsable general del GEP. Va ballar durant cinc anys amb el Ball de Panderos. “Em fa molta il·lusió ser administradora, afronto aquesta etapa amb molts dubtes, però amb moltes ganes”, explica. Anna de Tena té 40 anys i treballa com a secretària administrativa. Durant quinze anys va patinar al club de Patinage Artístic de Vilafranca i ha estat entrenadora de patinatge a diverses escoles de Vilafranca i de la comarca. També va jugar durant 12 anys a hoquei patins. És una de les fundadores del Club CPA Patixou, del qual actualment n’és presidenta i entre 2003 i 2005 va ballar al Ball de Nans.

Pere Nin té 59 anys i treballa com a gerent de Cellres Most Doré. Forma part de la junta de diverses entitats professionals, cuturals i lúdiques de la comarca. Institut del Cava, Consell Regulador del Cava, Òmnium Cultural Alt Penedès, Associació de Carnaval Grup Fem Pinya, de la Comissió 11 de setembre i dels Castellers de Vilafranca. També va ser membre del secretariat de l’ANC de Vilafranca fins al 2014. Nin explica que de bones a primeres ja li va fer molta il·lusió la proposta i que en compartir-la amb la família, aquesta encara el va animar més. Núria Rovira fa unes setmanes va trobar-se l’alcalde i aquest li va fer la proposta, “em va semblar la millor oportunitat possible per viure la nostra Festa Major” explica. Rovira té 30 anys, és graduada en Estudis Anglesos, ha treballat com a professora d’anglès i actualment treballa en el departament de comerç d’una empresa de Vilafranca. Durant la seva infància i adolescència va ser membre de l’Agrupament Escolta i del GEP.

Pablo Sancho té 34 anys, és llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual i compta amb dos màsters relacionats amb l’àmbit del cinema. Treballa coma gestor de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs, entitat que va presidir entre 2015 i 2017. És director de la revista digital industriasdelcine.com, exmembre de la junta del CineClub Vilafranca i excap de programació del Most Festival. Va ser coordinador de les Festes de Sant Raimon l’any 2013 i pregoner de les de 2016. Sancho comenta que va voler pensar-se la proposta durant uns dies “tot i que tenia clar que diria que sí, ja que experiències com aquesta donen sentit a la vida”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI