Jaume Pujol, nou president dels Bordegassos de Vilanova

0
561

L’assemblea general ordinària dels Bordegassos de Vilanova celebrada el cap de setmana va elegir Sergi Pérez com a nou cap de colla i Jaume Pujol com a president, com a líders de l’única candidatura que es va presentar per dirigir l’entitat els propers dos anys. Les votacions van donar-los 109 vots a favor, cap en contra, quatre abstencions i hi va haver un vot nul.

L’assemblea va tenir un format inusual, atès el context de pandèmia. Es va fer dissabte des del local, però sense membres de la colla, i es va retransmetre en directe a través del canal de Youtube de la colla. L’endemà diumenge es van fer les votacions, al local, oferint també la possibilitat de votar a través de videotrucada.

A manca provisionalment de castells, entre els objectius de la nova junta hi ha la seva aposta per l’àrea social, que inclou imatge i comunicació i la creació d’una nova comissió d’acció social, que vol obrir els Bordegassos a la comarca.

A les vicepresidències hi haurà Clàudia Roig i Julio Cabrera; n’és tresorer Aleix Caminal; la secretària és Inma Muñoz; la portaveu de l’àrea social és Laia Pujol; el vocal d’acció social, Sergi Garriga; són vocals d’imatge i comunicació Miren Diodati i Albert Blanes; i és vocal d’igualtat Xesca Meya.

FER UN COMENTARI