Joan Beumala, nou director general de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió

0
776
Beumala és llicenciat en Geografia i Història i també compta amb un màster en periodisme esportiu i un Postgraduat en Història Econòmica.

La comissió de selecció encarregada d’escollir el nou director dels Serveis de Comunicació Municipal (SERCOM) de Vilafranca, l’empresa encarregada de gestionar Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, ha anunciat aquesta setmana que s’ha determinat per unanimitat que Joan Beumala Castells serà proposat com a nou director al proper ple.

El passat mes de juliol es va obrir un procés de selecció per a ocupar el càrrec de director gerent de l’empresa que havia quedat vacant, on es va presentar un gran nombre de candidats del món de la comunicació. A l’etapa final del procés hi havia quatre candidats: Joan Beumala, Antoni Comas, Imma Pulido i Josep Ma Soler. Un cop avaluats i entrevistats, la comissió s’ha decantat per Beumala; que compta amb una àmplia experiència en diversos mitjans de comunicació.

Així, la comissió presentarà el candidat al ple municipal del proper dimarts 19 de novembre, i s’estima que Beumala assumeixi el nou càrrec a partir del mes de desembre.

FER UN COMENTARI