Joan Melero Esteve, nou director de la Fundació Pinnae

0
127
Antoni Gistau, Martí Solé i Joan Melero. // FUNDACIÓ PINNAE

La Fundació Pinnae estrena el 2022 amb un nou director: el Patronat de la Fundació Pinnae annunciava a finals del passat 2021 el nomenament de Joan Melero Esteve, advocat, com a nou director de l’entitat. Antoni Gistau, anterior director, s’hauria jubilat durant el mes de desembre.

El Patronat de la Fundació Pinnae actual està presidit per Martí Solé Bordes i els seus vocals, Joan Raventós Pujadó, Jordi Solé Tuyà, Toni Rossell Trens, Maria Batet Rovirosa, Joan Nicolás Magriñà, Joan Manel Montfort Guasch, Albert Colomer Espinet i Àngela Matas Ràfols.

Els objectius principals de la Fundació Pinnae són transformar el territori en positiu i donar suport als col·lectius que presenten més necessitats. Actualment, la fundació organitza la Convocatòria d’Impuls Social pel Territori amb impacte a tota la vegueria, participa en l’oferta d’equipaments sociosanitaris per a la gent gran (com la residència Inglada Via, els allotjaments tutelats del carrer Sant Bernat i el nou centre de dia del Tívoli) i impulsa el Festival Solidari MusicVeu, entre altres iniciatives.

FER UN COMENTARI