Joan Mimó, premi d’honor del concurs de fotos “L’empremta femenina” de Vilanova

0
334
Una de les fotos de la col·lecció "Dones treballant", de Joan Mimó, que s'ha endut el premi honorífic.

Divendres de la setmana passada va tenir lloc el veredicte de 24è Concurs Fotogràfic “L’empremta femenina” a la Sala Noble de la Casa Olivella. El jurat va decidir atorgar el premi honorífic María García Rubio “Mary” a Joan Mimó amb la col·lecció “Dones treballant”. Es van decidir atorgar quatre premis més: el primer premi a Xavier García amb la col·lecció “Superació”, el segon a M. Victoria Planas amb la col·lecció “Nenes a l’escola”, el tercer a Iván Fernández amb la col·lecció “Les útimes remendadores” i, finalment, un premi especial per la millor col·lecció “Vilanova i les Dones”, de Jordi de Abril, que hi va presentar la col·lecció “Xarxa de dones”.

El jurat ha estat integrat per Climent Clerch  José Luis Fillat, Ulises Gázquez (tots tres són jurats de la Federació Catalana de Fotografia),  Nuria Fusaro, (membre de La Frontissa-Associació de dones feministes de Vilanova) i Dolors López, (tècnica de l’Ajuntament de Vilanova).

Aquest concurs ha estat organitzat per el Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de l’AVV Sant Joan, amb el suport de la Federació Catalana de Fotografia i l’Espai d’Equitat de l’Ajuntament. S’hi van presentar 26 col·leccions de fotos i l’acte de lliurament de premis serà aquest divendres a les 6 de la tarda a la Casa Olivella.

FER UN COMENTARI