Jordi Vivas i Kènia Caubet (CN Vilafranca), sis medalles estatals en categoria alevina

0
2224

Jordi Vivas i Kènia Caubet (Club Natació Vilafranca) van aconseguir el passat cap de setmana a Tarragona el sotscampionat estatal de natació alevina i entre tots dos van assolir sis medalles (quatre de bronze i dues d’argent). Es tracta d’una xifra rècord per al club vilafranquí, que és el club català que més medalles ha aconseguit, i només dos de la resta de l’Estat l’han superat.

Vivas (categoria 13-14 anys) va aconseguir el sotscampinat en els 400 estils i els 100 braça i va ser tercer en els 200 estils i en els 200 braça. En aquesta darrera prova, Vivas va fer el rècord històric català en 14 anys: 2’ 28” 70. Caubet (categoria 12-13 anys) es va proclamar sotscampiona d’Espanya en els 100 metres braça i en els 200 braça, i va ser finalista a les altres dues proves en què podia competir (es limitava a un màxim de quatre curses per persona): va ser vuitena en els 200 estils i desena en els 100 esquena.

A la competició hi van prendre part 500 nedadors de 200 clubs d’arreu de l’Estat.