Jornada quasi perfecta per als equips penedesencs d’elit d’hoquei patins

0
857
Lluita a l’àrea del FC Barcelona, en el partit amb el CE Vendrell.

Els equips penedesencs d’hoquei patins que juguen a les dues màximes divisions de estatals van tenir dissabte una jornada quasi perfecta ja que van guanyar quasi tots: ho van fer el CE Noia Freixenet i el CP Calafell Tot l’Any (OK Lliga), el Digitècnic CP Vilafranca (OK Plata Nord) i el CE Vendrell (OK Plata Sud). Només el CP Vilanova va perdre, i ho va fer en el derbi penedesenc contra els de la capital de l’Alt Penedès, de manera que el ple al 15 era impossible.

El Calafell guanya el Reus

Mèrit especial té la victòria que els calafellencs van obtenir contra el Reus, un dels grans de l’hoquei català, per 4-3, que els allunyen de les posicions baixes de la classificació. Arnau Xaus (bigolejador) va desfer la igualada marcant el gol de la victòria a manca d’un minut per acabar el partit.

Els de Sant Sadurní no van tenir dificultat per emportar-se els tres punts davant del cuer Voltregà (5-1) i es consoliden també a la zona mitja de la taula.

El Patí Vilafranca va obtenir la primera victòria de la lliga en el derbi contra el Vilanova (5-1) i agafa una mica d’aire en sortir de les posicions més baixes de la classificació. Joan Vázquez hi va fe un hat-trick.

I el CE Vendrell va sumar la tercera victòria en quatre jornades, amb un resultat de 5-3 contra el FC Barcelona B, i se situa quart, a tan sols un punt del liderat, i és clar aspirant a tornar a l’OK Lliga. El partit no va ser fàcil per als vendrellencs ja que cada vegada que s’avançaven en el marcador, rebien com a resposta un gol visitant, fins que al final van sentenciar amb dos gols de Necchi.