Aquesta tarda s’han donat a conèixer els cinc administradors que s’encarregaran d’organitzar la més típica. Es tracta de Josep Batet, Jonathan Moreno, Laura Pascual, Guillem Codorníu i Sara Baeza.

Cinc exballadors

Sara Baeza té 24 anys i viu al barri del Centre. Estudia Dret a la URV, treballa a l’empresa familiar i fa classes de repàs. Des de fa uns mesos participa en el Consell Municipal per la Igualtat i en altres entitats juvenils de la vila. En els dos últims anys ha ballat Panderetes.

Josep Batet té 43 anys i és veí del barri del Poble Nou. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i treballa a Bodegues Torres com Staff de Direcció General i responsable de Corporate Bentruring. ñEs membre del Patronat de la Fundació Escolar Sant Josep. En l’àmbit associatiu, va ser monitor del GEP durant dos anys, de petit havia ballat al ball de Diables i ja de gran als Pastorets.

Guillem Codorniu té 26 anys i és del barri de les Clotes. Graduat en Història, actualment treballa en un projecte d’arxius i gestió documental a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per l’empresa Logisdoc. Exmonitor del GEP i durant dos anys responsable general, va ser membre organitzador de les trobades TrocaJove i Vèrtex. També va ser membre organitzador de la primera edició del D-Format. La seva implicació amb la Festa Major va començar amb el ball de la Moixiganga i actualment és ballador de l’Àliga. També va ser membre de la comissió de seguiment de la cercavila i pertany a la comissió parroquial de la més típica des del 2018.

Jonathan Moreno té 34 anys i viu al barri de Sant Julià. És tècnic en dinamització sociocultural dels municipis de Les Cabanyes i Castellví de la Marca. A més és coordinador de projectes pedagògics a l’empresa +KeLleure. Des del 2008 i fins a enguany ha ballat Panderos i ha estat president d’aquest ball durant anys. També està en actiu al grup de Capgrossos de Vilobí, ha estat monitor dels capgrossos de la Múnia, els panderos petits de Vilobí i a un agrupament escolta.

finalment, Laura Pascual té 30 anys i també viu al barri de Sant Julià. És llicenciada en Comunicació Audiovisual i actualment estudia el grau d’Educació Social. Treballa a l’Ajuntament de Font-rubí com a directora tècnica de Cultura, Igualtat i Agermanament. Va ser membre del cor Xamusia i fundadora de l’Associació Phul Maya, entitat vilafranquina que realitzava projectes socioeducatius al Nepal. Entre 2011 i 2016 va ballar Gitanes.

 

FER UN COMENTARI