La Jove descarrega la primera torre de 6 de l’any

0
1298

La Jove de Vilafranca va descarregar dissabte a la tarda la seva primera torre de 6 de l’any i va fer la seva millor actuació de l’any, en la setena Diada Jove, celebrada a la plaça de la Constitució. Després del pilar de 4 de salutació davant del monument Als Castellers i d’una cercavila, els de blau cel van obrir plaça amb la torre, que van assolir després d’un intent desmuntat i que va ser de llarga durada per les dificultats de la cassoleta, que era debutant, de fer l’ascensió. Van seguir amb un 3 de 6 després d’un intent desmuntat, el 3 de 6 amb agulla i dos pilars de 4, un d’ells desmuntats per indecisió de l’enxaneta.

Els Nois de la Torre van descarregar el 3 de 6 amb agulla, el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i el pilar de 5. La diada s’havia de fer inicialment el 12 d’octubre, però la colla la va posposar dos dies, atès el context polític i les connotacions que té aital data.

L’endemà diumenge, a les Roquetes, la Jove no va poder fer cap castells, només tres pilars de 4: de salutació, en tercera ronda i de comiat. Entremig, dos intents desmuntats de 3 de 6. Els Castellers de les Roquetes van fer pilar de 4, 3 de 6, 3 de 6 amb agulla, torre de 6 i pilar de 4, i els Castellers de Tortosa, pilars de 4 inicial i final.

FER UN COMENTARI