Junts per Vilafranca presenta la seva candidatura sencera

0
1198
Presentació de la candidatura.

Junts per Vilafranca va presentar dimecres al vespre la seva candidatura electoral al parc de l’1 d’Octubre, que és una de les grans obres de govern que pot presentar de l’actual legislatura. La llista que encapçala l’alcalde Pere Regull es presenta amb la voluntat de seguir amb la tasca de govern que des de fa deu anys duu a terme a la vila. Ho fa amb una candidatura continuista, amb les sis primeres posicions ocupades per persones que ja són regidores; per aquest ordre, Pere Regull, Xell Montserrat, Aureli Ruiz, Dolors Rius, Joan Manel Montfort i Anna Doblas.

És a partir, doncs, de la setena posició, quan arriben les novetats: el setè és Ricard Rafecas (director del setmanari El 3 de Vuit), el vuitè és Pere Catasús (president del Club Patí Sant Ramon), la novena és Esther Vicente (expresidenta dels Xicots) i per darrere hi ha Núria Rovira, Martí Compte, Mar Montserrat, Oriol Bertran, Mònica Morató, Ramon Calmet, Esther Ribas, Gerard Solé, Joan Enrich, Anna Ruiz, Joan Rovira, M. Àngels Cervera i, com a suplents, Esther Peña, Marc Almirall, Amadeu Armengol, Jordi Galimany, Júlia Nicolàs, Clàudia Ràfols, Josep Tutusaus, Pilar Milà, Quim Mach i Jaume Massanell.

Capacitat de liderar grups

Durant la presentació, l’alcaldable va dir que “els 15 primers són persones capaces de portar una àrea de govern” perquè “han demostrat que poden dirigir grups de persones” al capdavant d’empreses o entitats. Pere Regull va manifestar que si al capdavant hi ha pocs canvis és “perquè l’equip funciona”, i de les novetats va destacar que “hem anat a abarcar més sectors socials” de Vilafranca per tenir una representació més àmplia de la societat.

Segons Regull, els eixos del seu programa electoral són el lideratge de Vilafranca com a capital d’una comarca vitivinícola, reforçar el lideratge en els serveis, la promoció econòmica, la sostenibilitat i les energies alternatives i el reforç de les entitats (culturals, de cultura popular i esportives).

FER UN COMENTARI