Kenneth Martínez, elegit cap de llista del PSC al Vendrell

0
1202

Kenneth Martínez, regidor a l’Ajuntament del Vendrell des de fa set anys, va ser elegit dimecres de la setmana passada en assemblea com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals de 2019. Els socialistes havien convocat unes primàries per triar alcaldable, que van comptar amb una participació del 78% de la militància vendrellenca, i Martínez va ser l’únic que es va presentar per encapçalar la candidatura de l’any que ve, de manera que va ser elegit per aclamació.

Durant l’assemblea, el flamant cap de llista va rebre el suport de l’actual alcalde Martí Carnicer, també de l’exalcaldessa socialista Helena Arribas i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Renúncia de Carnicer

La cursa electoral va començar el 5 de juliol, quan el tot-terreny Martí Carnicer va fer públic oficialment el que era un secret a veus, la seva renúncia a tornar a liderar el projecte socialista. Dos mesos després s’obria el procés de primàries, el dia 14 Martínez ja havia presentat els avals i el dia 19 culminava el procés amb la seva unció com a candidat. El seu missatge: “avui encetem un projecte d’equip, progressista i integrador. Governarem per tothom, des del respecte i la convivència per fer del Vendrell un municipi obert, divers i de totes i tots”. Així mateix, Iceta deia que Martínez “serà un digne continuador de la magnífica tasca de Martí Carnicer, que ha garantit un govern estable i de progrés”.

Delfí de Carnicer

Militant del PSC, membre de la comissió executiva local i secretari d’organització de la Federació Socialista del Camp de Tarragona, Martínez va entrar al Consistori vendrellenc al 2011 com a regidor d’Ocupació. En tant que únic altre regidor del PSC que era militant, ben aviat el seu nom va aparèixer a les travesses per agafar el relleu del veterà Martí Carnicer, que fa set anys es va tornar a posar al davant del partit al Vendrell per aturar la sagnia de vots. Finalment, ha estat després d’aquest segon mandat que Carnicer ha fet un pas enrere i Martínez n’ha fet un endavant.

FER UN COMENTARI