La 29a Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya es manté a Banyeres

0
1017

Aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, tindrà lloc a Banyeres per tercer any consecutiu la 39a edició de la Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya. La pista poliesportiva acollirà aquest esdeveniment, que cada any aplega centenars d’afeccionats a aquesta marca de motos americana, alguns vinguts de diversos països d’Europa. Al llarg de tres dies, a més, hi haurà desenes d’actes a Banyeres, com ara concerts, música de discjòqueis, shows burlesques a càrrec de l’Escuela Barcelona Burlesque Experience, rutes moteres per la comarca, jocs, concursos, sopar de germanor, esmorzar de germanor, actuacions culturals, etc. El cartell musical d’enguany està format per grups de renom com els vendrellencs La Desbandada (rock), Rosies Rock Band (banda tribut a AC/DC), Connie & The Rockets (rock and roll, blues, rockabilly, country), Mr Hyde (versions de rock) i Babamala (versions de rock).

A més, tornaran a actuar les entitats culturals del municipi: l’Esbart Santa Eulàlia, els Bastoners Banyerencs i Gegants de Banyeres acompanyats dels Grallers Els Aixarts, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, el Drac, el Ball de Diables i també les Puces del Vendrell.

Accés d’un o tres dies

El preu de la inscripció i accés al recinte per a tots els dies és de 20 euros, i dona dret, entre altres, a una cervesa de benvinguda, sopar de germanor del dissabte, esmorzar de diumenge, acampada lliure i accés a la piscina, entre altres. Com a novetat, aquest any per accedir al recinte caldrà adquirir el “passi per un dia”, que té un cost de 5 euros i inclou l’entrada amb una consumició (cervesa o refresc). Tots els veïns i veïnes de Banyeres tindran l’accés gratuït, si prèviament han passat pel centre cívic Ernest Lluch a recollir el passi (com a màxim, avui divendres).

FER UN COMENTARI