La 38a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort obre portes

0
238
Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort. Foto: Ajuntament.

Aquest dijous s’inaugura a la Casa de Cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos la trenta-vuitena edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.

El certamen acull un concurs d’art que enguany comptarà amb 158 dibuixos a la mostra infantil i 92 participants i 155 obres a la mostra general, que pertanyen a les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. A banda d’un concurs d’art, la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals amb activitats infantils i propostes musicals i artístiques.

L’exposició de la Mostra estarà oberta fins al 4 de febrer i es podrà visitar els dilluns, de 18h a 21h, de dimarts a divendres, de 15h a 21h, i el diumenge 16 de gener al matí, 10h a 13h. A més a més, els dies 13, 18, 19, 20 i 28 de gener es faran diversos actes dins del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes.

La programació de la 38a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es durà a terme sota la normativa vigent marcada pel Procicat i segons l’evolució de la pandèmia.

FER UN COMENTARI