La 3a convocatòria d’ajuts de Pinnae, de 300.000 euros, fins al 2 de juny

0
503

La Fundació Pinnae manté oberta fins al dimarts 2 de juny la tercera edició de la Convocatòria de Projectes a l’Impuls Social pel Territori, que en aquesta ocasió triplica la dotació en relació als seus inicis, davant les noves realitats i necessitats socials motivades per la pandèmia del coronavirus, que afecta sobretot les persones i entitats que treballen pels col·lectius més vulnerables. Enguany, la convocatòria posa a disposició de les entitats socials i no lucratives de tota la vegueria Penedès 300.000 euros.

En aquesta ocasió, la convocatòria d’ajuts socials es divideix en dues modalitats de presentació: Una de suport de fins a 10.000 euros per a cadascun dels projectes presentats, en els quals l’entitat haurà d’aportar un mínim del 10% de recursos propis o externs al projecte presentat; i una segona modalitat de suport des de 10.001 fins a 25.000 euros, en què la Fundació Pinnae hi aportarà entre el 50% i el 80% del cost total del projecte, amb un màxim de 25.000 euros. Es limitarà a la presentació d’un únic projecte per entitat i les entitats que ja han rebut l’ajut de Pinnae en anteriors edicions podran presentar-se amb un projecte diferent.

La presentació de les propostes és on line es pot fer a través de l’apartat “Presentació de projectes” del web www.pinnae.cat/convocatories. Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, malaltes, amb discapacitat i/o problemes de salut mental, gent gran i persones amb necessitats socioeducatives.

FER UN COMENTARI