La 7a Nit del Comerç premia cinc empreses i dos empresaris turístics de Vilanova

0
826
Persones premiades i autoritats, a la foto final de grup.

Dimecres al vespre va tenir lloc al restaurant Marejol la setena Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova que organitzen l’Ajuntament, l’Estació Nàutica, el Gremi d’Hostaleria i Viu Comerç, en el transcurs de la qual van ser llorejats dos empresaris i cinc empreses que han destacat per la seva feina en el ram de l’hostaleria i el comerç al llarg de l’últim any.

El premi Innovació va ser per a Fun Republik, una empresa d’activitats nàutiques creada fa tres anys, que disposa de motos d’aigua, llanxes, scooters d’aigua, bots i altres elements de navegació. El premi Comunicació va ser per a 12 D.O.’s Vins i Caves, la botiga especialitzada en vins de les dotze denominacions d’origen catalanes. El Premi Promoció de la Ciutat va ser per al restaurant El Giraldillo, pioner en l’àmbit de les tapes i platets. També es van lliurar quatre mencions especials a l’Escola de Golf Portal del Roc Pitch & Putt (la primera de Catalunya amb certificació Biosphere); a Gelats i Turrons Llorens (en la seva quarta generació a la ciutat); i als empresaris Jaume Martí i Carlos Díaz, que deixen la presidència del Gremi d’Hostaleria i l’Estació Nàutica, respectivament.

Durant els parlaments, el regidor Jordi Medina va encomanar l’empresariat de la ciutat a “remar en el mateix sentit” i va anunciar la propera aparició d’un mapa turístic de Vilanova i la creació d’una aplicació mòbil de la ciutat. El diputat provincial Isaac Albert va destacar la bona valoració del comerç local que fa la ciutadania en una enquesta d’hàbits de compra i consum. I l’alcaldessa Neus Lloveras va posar incís en l’encert d’haver apostat l’any 2012 per portar turisme a la ciutat, malgrat que hi havia gent a Vilanova a qui se’ls “posava els pèls de punta”.

FER UN COMENTARI