Les inscripcions per participar a la vuitena edició de la Cursa de Sant Fèlix, que es celebra cada any amb motiu de la Festa Major de Vilafranca, ja estan obertes.

La cursa tindrà lloc el diumenge 28 de juliol i el punt de sortida serà la plaça Jaume I. L’activitat està oberta a grans i petits i es podran triar dos recorreguts: un de 2km o un de 4km, que suposaria fer el circuit dues vegades.

A més, per primera vegada, els administradors i administradores han impulsat una botifarrada oberta a tothom al finalitzar la cursa; i abans de la competició també hi haurà un esmorzar popular. Les persones que s’inscriguin a la Cursa de Sant Fèlix tindran un descompte del 50% en la Mitja Marató Espirall-Vilafranca 2019 i a la 10K Vilafranca 2020.

Les inscripcions es podran realitzar a la pàgina web festamajor.vilafranca.cat i també es poden fer de manera presencial al local de la Festa Major de Vilafranca o els dissabtes al mercat. El preu per a la cursa i botifarrada és de 7 euros.

Aquesta iniciativa és una proposta conjunta de la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona, Correm per la terra, Club d’Atletisme Vilafranca, Esportiu Penedès i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

FER UN COMENTARI