La Biennal d’Ardhara, enguany a Canyelles

0
474

L’Ajuntament de Canyelles, la Comissió de Patrimoni i Cultura de Canyelles i Amics de l’Ardhara convoquen una Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals amb l’objectiu de potenciar la creativitat dels artistes del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. Les obres es poden presentar fins al 31 de juliol, amb inscripció a l’Ajuntament. El certamen culminarà amb una exposició col·lectiva que tindrà lloc de l’1 al 10 d’octubre a Canyelles.

El concurs està obert a tota mena de disciplines artístiques: dibuix, pintura, escultura, gravat, fotografia, joieria, tèxtil i instal·lacions. Està dotat amb tres premis, de mil, 500 i 200 euros, respectivament.

La Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals de Canyelles agafa el relleu de les edicions celebrades anteriorment a Vilanova, el Vendrell i Vilafranca, organitzades per l’entitat Ardhara, amb l’objectiu de promoure l’art contemporani d’autoria penedesenca. Joan Nadal, d’Ardhara, ha destacat la itinerància d’aquesta mostra i ha agraït la possibilitat que ofereix Canyelles de donar visibilitat als artistes del territori. A més, serà la primera vegada que aquest certamen ofereixi premis als guanyadors.

FER UN COMENTARI