La calafellenca Alessia Bertolino, medalla de plata a la triatló de Gasteiz

0
608

La triatleta calafellenca Alessia Bertolino, entrenadora del Triathlon Vilarenc Aqua, va obtenir el 12 de setembre la medalla de plata la seva categoria en l’Ironman de Vitòria-Gasteiz, amb un temps total de 10h 16’. Havia de començar la triatló amb la prova de natació a l’embassament Ullibarri-Gamboa, però la intensa boira va obligar a suspendre-la i es va quedar en una duatló de 180 km en bicicleta i 42,2 a peu. La boira va trigar a dissipar-se i en la cursa a peu va arribar la xafogor i les rampes a les cames. Però Bertolino la va poder acabar i amb aquesta Ironman, la triatleta de Calafell tanca amb fermall d’or una curta però intensa temporada de tres proves, dues de llarga distància, l’Ironcat i l’Ironman, i una mitja distància, el Half-Mequinensa, amb el resultat final de tres podis i un campionat de Catalunya de llarga distància.

De cara a la temporada 2022, els seus objectius són participar en proves de llarga distància a França i Suïssa, i recuperar-se d’algunes lesions.