La carrossa de Clariana guanya a les rues del Vendrell i Calafell

0
4419

La carrossa de Clariana, “Guardians del Drac”, és la gran guanyadora de les rues de carnaval baixpenedesenques. Va guanyar el primer premi de carrossa visitant tant divendres al Vendrell com dissabte a la Platja de Cunit. A més, “La carrossa de la neu”, de la Ràpita, va quedar segona també als dos municipis del Baix Penedès. I Tercera a Calafell hi va quedar “Propera parada Moja”, de Moja.

Al Vendrell, els dos primers premis en carrossa local van ser per a “Buscant el Karallot” i “Yabadabadooooo”. El grup de Clariana es va emportar també el guardó a la millor coreografia, mentre que la millor disfressa va ser “The esgrima girls”, de Cunit.

Les tres carrosses locals premiades a Calafell van ser “Carnival Circus” (de Segur), “Circus 2020” (de Calafell) i “Guerreros vikingos” (de Calafell). Les tres comparses visitants premiades van ser la vilanovina “Les guerreres Dràcula” i les vilafranquines “Les lleones de Copacabana” i “A vista d’ocell”, i les comparses locals “Las vecinas” (de Calafell) i “Souldance fantasia” (de Segur).

A Cunit se celebrava dissabte a la tarda la 32a rua de carnaval, amb el següent quadre de vencedors: en categoria visitant, els tres primers premis de carrosses van ser per a “Carnaval de Moja”, “Espai carnavalístic dels Monjos” i “Somnis de disbauxa de Calafell”, mentre que les locals guardonades van ser, per aquest ordre, “Los Ñecos”, “Catxarros Fieras” i “Lunàtics”. En comparses, els primers llocs visitants van ser per a “A tres km de Vila”, “Els trapillos” i “Les guerreres de Vilanova”, i en locals, “Sueños de una noche”, “Toreros” i “Curritas”.

FER UN COMENTARI